HERKEN JE DIT?

 • Je hoort jezelf schreeuwen en je herkend jezelf niet meer. Zit je met je handen in het haar, omdat je niet weet wat je moet? Als je zo doorgaat jaag je iedereen tegen je in het harnas.
 • Er zitten te weinig uren in de dag om alles af te krijgen. Voel jij je continue gehaast? Als je zo doorgaat val je om en kun je voor niemand meer zorgen.
 • Je agenda staat zo vol, dat je geen tijd hebt voor jezelf. Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden. Als jij je eigen batterij niet oplaad loopt hij steeds verder leeg.
 • Je hebt al best wat training gevolgd en veel kennis over prikkels. Maar steeds als het leven er even tussendoor komt, val je weer in oude patronen. Als jij jezelf niet belangrijk vind, wie vind dat dan wel?

JE BENT HIER ECHT NIET ALLEEN IN

 Of mijn klanten nu deelnemen aan een masterclass, een Livedag of een Jaartraject, ik zie steeds terugkomen, dat zichzelf geen ruimte gunnen om tot rust te komen.

De snelste manier om te overprikkelen is om niet te doen wat jij wil. Het zorgt ervoor dat je batterij leeg loopt. En op een lege batterij verwerk je je prikkels niet zo lekker als op een volle batterij.

Het enige dat je nodig hebt om te ontprikkelen is ZELFLIEFDE.
De liefde voor jezelf om tijd voor jezelf vrij te maken
De liefde voor jezelf om geld uit te geven aan de juiste hulp
De liefde voor jezelf om nee te durven zeggen tegen de ander
De liefde voor jezelf om jezelf op de eerste plaats te zetten

In de 24/7 maatschappij waarin wij leven, is het niet zo gek dat dat niet lukt. Er worden zoveel prikkels op je afgevuurd, dat je als snel overprikkeld raakt. Bewustwording van al die prikkels en de signalen die ons lichaam ons geeft zijn de key tot ontprikkelen

Speciaal voor jou, heb ik de BASISTRAINING OVERPRIKKELING ontwikkelt.

BEN JE KLAAR OM AllES TE LEREN WAT JE NODIG HEBT OM TE ONTPRIKKELEN? Dan is BASISTRAINING OVERPRIKKELING iets voor jou!

Visual Academie

Alle kennis die je nodig hebt opdoen met een online training en bij iedere les reflectievragen om de kennis te vertalen naar jouw situatie. Tijdens de 1-op-1 coachsessie kijken we waar jouw grootste uitdaging zitten en maken we een plan om die in kleine stapjes aan te pakken. Ik kijk graag met je mee hoe jij in jouw situatie optimaal kunt ontprikkelen.  Ontprikkelen start met bewustwording van alle prikkels die je binnenkrijgt. En daarin kun jij enorme stappen zetten.

Guiliana-27-scaled

"Ik weet nu waar ik aan moet werken"

"Ik herkende dat korte lontje bij mijzelf en had geen idee wat ik moest doen."

Het grooste gewin is dat ik nu een ochtendritueel heb. Als de kinderen naar school zijn, pak ik eerst een moment voor mezelf. Ook herken ik nu sneller mijn overprikkeling.

Guiliana van Neerven

foto daniela

"De lessen zijn zo leerzaam, dat je echt door wilt gaan met de training"

"Ook al had ik al best wat kennis over prikkels, ik hoorde steeds weer nieuwe en andere dingen.

Door de reflectievragen ga je direct aan de slag met de stof die je hebt geleerd. De training heeft mij geholpen de puntjes op de i te zetten.

Daniela Tijink

Marjolein
Marjolein
Even Voorstellen Ik ben Marjolein de Jong

Enthousiaste Ordescheppende Ontprikkelcoach

Met een startende ondernemer als man had mijn leven 10 jaar geleden veel weg van een achtbaan. Ik had veel ballen hoog te houden en moest balanceren tussen een man die net voor zichzelf begonnen was, 3 kinderen en mijn eigen baan. Al snel leerde ik dat ik sterk moest staan, om niet kopje onder te gaan. Mijn doelgerichtheid en analytisch vermogen zorgde dat ik altijd wist welke kant ik op moest en welke stappen nodig waren. Zo hield ik in die turbulente omgeving het stuur zelf in handen. Nu zet ik al mijn ervaring en kwaliteiten in als coach en trainer. Ik help mijn klanten meer rust in hun leven te creëren, zodat zij zelf weer gaan sturen.

“Balanceren is een vaardigheid die je ontwikkelt”
Veel klanten hebben bij aanvang van een traject als doel meer BALANS. Maar balans is geen doel en iets waar je altijd aan mag werken. Balanceren is een vaardigheid die je onder de knie moet krijgen. Zodat je, ook als het leven er weer tussendoor komt, precies weet wat je moet doen om weer terug in balans te komen. Ik geef je  tools om in te zetten als je de balans dreigt te verliezen. Zodat jij continue kunt bijsturen. Zo ontwikkel je, jouw persoonlijke route, zie dat als je gebruiksaanwijzing. Ik help je overzicht te krijgen in je dagelijkse leven. Niet door mijn structuur aan jou op te dringen, maar door je te helpen de ideale structuur te vinden voor jou.

IN 3 STAPPEN ONTPRIKKELEN 

Visual Academie
 • cactus zand

  Je prikkels in kaart brengen

 • cactus zand

  Je energie managen

 • cactus zand

  JA zeggen tegen jezelf

HIER GA IK JE BIJ HELPEN...

MODULE #1

Prikkels verminderen!

In deze module leer je alles over prikkels. Prikkels die binnen komen via de zintuigen, maar ook de overprikkeling die ontstaat vanuit emoties. Ik leer je meer over de signalen die je lichaam geeft en tot slot zoomen we in op wat overprikkeling nu eigenlijk is. Als je deze module hebt afgerond, heb je een compleet beeld van alle prikkels die gedurende de dag op je afkomen en kun je kiezen welke prikkels je wilt verminderen.

Katrijn
"Marjolein ontrafelt in de cursus wat overprikkeling is en heeft je praktische tools om in het dagelijks leven hiermee aan de slag te gaan."

Katrijn Depuydt  

MODULE #2

Energie managen!

Je batterij fluctueert gedurende de dag. In deze module leer je meer over de werking van je persoonlijke batterij. Hoe werkt het weglekken en toevoegen van energie. Daarnaast leer ik je meer over het volgens van je natuurlijke flow. Mannelijke en vrouwelijke energie en de vrouwelijke cyclus spelen daarin een grote rol. Als je deze module hebt afgerond weet hoe je batterij kunt peilen en wat je kunt doen om op te laden.

foto evita
"Ik heb geleerd stil te staan bij mijn eigen behoeften. Niet op 1 vast moment, maar op verschillende momenten gedurende de dag"

Evita van Eelen

MODULE #3

JA zeggen tegen jezelf!

In deze module leer ik je meer over de de ruis die in je omgeving ontstaat en hoe je beter bij jezelf kunt blijven. Daarnaast leer ik je meer over bij jezelf beginnen en keuzes maken die helpend zijn voor jou. Ook plannen komt in deze module aan de orde, zodat je ook echt de ruimte kunt gaan maken voor jezelf. Als je deze module hebt afgerond wat je moet doen om terug te komen bij jezelf.

foto daniela
"Ik ben mij meer bewust van mijn grenzen en oefen ermee ze aan te geven. Ik vind het lastig, omdat ik mij nog schuldig voel naar de ander als ik mijn grens aangeef"

Daniëla Tijink

STAP VANDAAG IN EN KRIJG OOK

14

BONUS 1

MASTERCLASS PLANNEN

Deze twee masterclasses zijn alleen on demand te volgen als je deelneemt aan de ontprikkelmaand. Je kunt meteen met deze masterclasses en bijbehorende werkbladen aan de slag. Doe dit in ieder geval voordat we starten met het programma.

(t.w.v. € 25,-)

BONUS 2

WERKBOEK

Alle reflectievragen overzichtelijk verzameld in een printbaar werkboek. Print deze uit bij aanvang van de training en je hebt een mooi naslagwerk, waar je steeds naar terug kunt pakken.

(t.w.v. € 10,-)

15
11

BONUS 3

ONTPRIKKEL PAKKETJE

Omdat ik gek ben op cadeautjes geven heb ik speciaal voor mijn klanten een tof ontprikkelpakketje in stijl van mijn cactus branding. Een extraatje om optimaal te ontprikkelen

(t.w.v. € 15,-)

Guiliana-27-scaled

"Ik weet nu waar ik aan moet werken"

"Ik herkende dat korte lontje bij mijzelf en had geen idee wat ik moest doen."

Het grooste gewin is dat ik nu een ochtendritueel heb. Als de kinderen naar school zijn, pak ik eerst een moment voor mezelf. Ook herken ik nu sneller mijn overprikkeling.

Guiliana van Neerven

foto daniela

"De lessen zijn zo leerzaam, dat je echt door wilt gaan met de training"

"Ook al had ik al best wat kennis over prikkels, ik hoorde steeds weer nieuwe en andere dingen.

Door de reflectievragen ga je direct aan de slag met de stof die je hebt geleerd. De training heeft mij geholpen de puntjes op de i te zetten.

Daniela Tijink

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

BEN JE KLAAR OM JEZELF OP DE EERSTE PLAATS TE ZETTEN? Dan is de BASISTRAINING + COACHING voor jou!

STAP NU IN VOOR

247,-

STAP NU IN VOOR

3x 87,-

Betalingen.png
Review Anouk

© Marjolein Matters | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring