IN 3 STAPPEN ONTPRIKKELEN 

20
  • cactus zand

    Je prikkels in kaart brengen

  • cactus zand

    Je energie managen

  • cactus zand

    JA zeggen tegen jezelf

I have a dream, that one day:

We human will come back to our true nature

Ik geloof dat we intuïtief allemaal weten wat we nodig hebben. Dat noemen we ons instinct of onze ware natuur. Maar als wij maar lopen rennen en vliegen, voelen dat niet meer. En dan moet je lichaam gaan schreeuwen om je aandacht. Depressie, burn-out en ziekte zijn de stoptekens van onze ware natuur. Mijn droom brengt een taak met zich mee, jouw aandacht trekken in die RATRACE die jij aan het lopen bent en jouw te laten zien dat het ook anders kan.

Wat gaat het groepstraject Ontprikkelen je brengen?

Dat jij weer gaat voelen wat je nodig hebt, maar jezelf dat ook gaat gunnen, zodat je het ook echt gaat DOEN. Aan het einde van dit Traject ben jij uit de RATRACE gestapt en kies jij voortaan je eigen RACE, op jouw tempo en met jouw regels.

Ken jij van die mensen die NEE zeggen? Gewoon NEE. En jij betrapt jezelf er steeds op dat je weer JA hebt gezegd tegen iets waar je NEE bij voelde. Je laatste beetje energie weggegeven, omdat je geen NEE durfde te zeggen. In dit traject ga jij leren luisteren naar de JA vanuit jouw intuïtie, want dan pas kun je die NEE vol overtuiging zeggen.

Wat ga je doen in het Groepstraject ontprikkelen?

In de video neem ik je mee in mijn werk als ontprikkelcoach, in het ontstaan van dit fantastische groepstraject en vertel ik je alle ins en outs over dit traject. Ik nodig je uit deze video te kijken en te voelen of jij klaar bent om uit de RATRACE te stappen.

Webinar 3 stappen Ontprikkel GroepsTraject (1)

STAP NU IN JE KRIJGT DEZE BONUSSEN

16
10

BEN JE KLAAR OM AllES TE LEREN WAT JE NODIG HEBT OM TE ONTPRIKKELEN? Dan is het GROEPSTRAJECT ONTPRIKKELEN iets voor jou!

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

In 3 stappen ontprikkelen

STAP NU IN VOOR

Van 1477,-

Voor 997,-

STAP NU IN VOOR

Van 5x 297,-

Voor 4x 257,-

Betalingen.png
Testimonials

© Marjolein Matters | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring