Ontprikkel Reading

Doorbreek tijdens deze reading je blokkades en ontdek wat voor jou de eerste stappen zijn om aan de slag te gaan met ontprikkelen, zonder uren training of coaching.

Header basis salespage Mobiel (2)

BEN JE KLAAR OM TE ONTDEKKEN WAT JIJ NODIG HEBT? Dan is DE ONTPRIKKEL READING echt iets voor jou!

16

Staat het huilen je nader dan het lachen?

Je hebt geen tijd om aan jezelf te besteden. Je rent de hele dag van hot naar her voor anderen.

Als je zo doorgaat val je om en kun je voor niemand meer zorgen.

Je hebt een kort lontje en ontploft steeds. Je hoofd zit gewoon te vol om nog goed te kunnen nadenken.

Op deze manier jaag je iedereen tegen je in het harnas.

Het lukt je niet om een moment voor jezelf te nemen. Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden.

Als jij je eigen batterij niet oplaad loopt hij steeds verder leeg.

WIL JE DIT NIET MEER

Ik geloof dat we intuïtief allemaal weten wat we nodig hebben. Dat noemen we ons instinct of onze ware natuur. Maar als wij maar lopen rennen en vliegen, voelen dat niet meer. En dan moet je lichaam gaan schreeuwen om je aandacht. Depressie, burn-out en ziekte zijn de stoptekens van onze ware natuur. Mijn droom brengt een taak met zich mee, jouw aandacht trekken in die RATRACE die jij aan het lopen bent en jouw te laten zien dat het ook anders kan.

Klik op de tekst hierboven en lees verder

I have a dream, that one day:

We human will come back to our true nature

marjolein227.web
Even Voorstellen Ik ben Marjolein de Jong

Intuïtief Ontprikkelcoach

De echte uitdagingen in mijn leven kwamen op mijn pad in het moederschap. De tropenjaren noemen ze deze jaren niet voor niets. Ik had veel ballen hoog te houden, waardoor het balanceren was tussen een man die net voor zichzelf begonnen was, 3 kinderen en mijn eigen baan. Ik moest sterk staan om niet kopje onder te gaan. Dat leerde ik met vallen en opstaan. En in die tijd vooral door veel doorzetten, strugglen en hard werken. Gedreven vanuit mijn hoofd. Ik bereikte daarmee altijd mijn doelen, maar het kostte mij veel energie. En ik voelde dat dat anders kon en mocht. Dat er niks mis is met luisteren naar je gevoel. Iets wat ik van nature heel goed kan, maar afgeleerd had. Niet zo gek want met al die ballen in de lucht zit je zo vast in de ratrace, dat je niet bij jezelf en je gevoel bent. De afgelopen 5 jaar ging ik op weg terug van mijn hoofd naar mijn gevoel. Nu help ik mijn klanten uit de ratrace stappen en meer rust creëren in hun leven. 

“Balanceren is een vaardigheid die je ontwikkelt”
Veel klanten hebben bij aanvang van een traject als doel meer BALANS. Maar balans is geen doel en iets waar je altijd aan mag werken. Balanceren is een vaardigheid die je onder de knie kunt krijgen. Zodat je, ook als het leven er weer tussendoor komt, precies weet wat je kan doen om weer terug in balans te komen. Ik geef je tools om in te zetten als je de balans dreigt te verliezen. Zodat jij continue kunt bijsturen. Zo ontwikkel je, jouw persoonlijke route, zie dat als je gebruiksaanwijzing. Dat is belangrijk, want zelfzorg is de sleutel tot ontprikkelen. Weten wat je nodig hebt en dat organiseren voor jezelf. Ik help je overzicht te krijgen in je dagelijkse leven. Niet door mijn structuur aan jou op te dringen, maar door je te helpen de ideale structuur te vinden voor jou. En dat doen we niet door te bedenken wat voor jou werkt, maar door te voelen wat bij jou past.

WAT GA JE DOEN TIJDENS DE ONTPRIKKEL READING?

Voorafgaand aan de reading vraag ik je aan te geven waar je op het gebied van ontprikkelen het meeste last van hebt en waar je graag inzicht over wilt ontvangen. De dag van de reading tune ik bij je in, om te voelen waar ik aandacht aan mag geven. De visualisatie zorgt dat je in de ontspanning gaat, je jouw intentie kracht bij zet en je alle boodschappen kunt ontvangen. Ik ondersteun je energetisch, zodat we direct de blokkades die ik waarneem kunnen doorbreken.

Tijdens de reading gebruik ik een speciaal ontwikkelt legpatroon om alle onderbewuste patronen naar boven te krijgen. Ik bespreek de kaarten 1 voor 1 met je en laat je de booschappen van de kaarten doorvoelen. We nemen hier ruim de tijd voor. De laatste kaart die we bespreken staat voor de eerste stap, zodat ik je ook direct concrete tips kan geven om mee aan de slag te gaan.

Je ontvangt na de reading de een video/audio opname en een kort verslag. In het verslag staat een samenvatting van je uitdaging en het inzicht dat je wilt ontvangen, een afgestemde boodschap, het legpatroon en de vragen van de reading, de conclusie, de tips en een foto van jouw kaarten. Zo heb je een fijn naslagwerk, om later nog op terug te kijken.

marjolein151.web

WAT GAAT DE ONTPRIKKEL READING JE BRENGEN?

marjolein020.web

De ontprikkel reading geeft je inzicht in je blokkades op het gebied van ontprikkelen. Vaak weet je heel goed wat je moet doen om te ontprikkelen, maar houdt iets je tegen. Met een kaartlegging kun je dat heel mooi naar boven krijgen. Het is magisch hoe altijd de juiste kaarten verschijnen en hoe duidelijk de boodschappen zijn. met behulp van de afgestemde visualisatie, kun jij je volledig  openstellen om deze boodschappen te ontvangen en te integreren. De reading helpt je als je vast bent gelopen om weer in beweging te komen en de juiste keuzes voor jou te maken.

Na de reading kun je direct aan de slag kunt met de praktische tips die ik je meegeef. De reading is een perfect steuntje in de rug het ontprikkelen en voor jezelf zorgen weer op te pakken. De reading geeft je de inzichten die je nodig hebt om nu ook echt te gaan ontprikkelen. Omdat je nu begrijpt waarom het niet lukt, kun je bewust een andere keuze maken.

De reading levert je inzicht op in je eigen handelen, doorbreekt beperkende overtuigingen uit het verleden en zorgt door de tips dat je meteen een plan van aanpak hebt om mee aan de slag te gaan. Deze reading is perfect voor jou als je ervaart dat het leven te druk is, teveel is en je daardoor geen fijne balans meer hebt. Als je het anders wil doen en op de eerste plaats goed voor jezelf wil zorgen.

Ontprikkel Reading (4)

BEN JE KLAAR OM JE BLOKKADES TE DOORBREKEN EN GOED TE ONTPRIKKELEN?

Dan is het ONTPRIKKEL READING iets voor jou!

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

BOEK NU VOOR

99,-

Betalingen.png

© Marjolein Matters | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring