HERKEN JE DIT?

 • Je hebt geen tijd om aan jezelf te besteden. Je rent de hele dag van hot naar her voor anderen. Als je zo doorgaat val je om en kun je voor niemand meer zorgen.
 • Het lukt je niet om een moment voor jezelf te nemen. Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden. Als jij je eigen batterij niet oplaad loopt hij steeds verder leeg.
 • Je hebt een kort lontje en ontploft steeds. Je hoofd zit gewoon te vol om nog goed te kunnen nadenken. Als je zo doorgaat jaag je iedereen tegen je in het harnas.
 • Je bent jezelf in het verleden voorbij gelopen en bent bang dat de prikkels weer teveel zullen worden. Je weet niet meer wat goed of fout is. Als je zo doorgaat is er nooit tijd om te doen waar jij blij van wordt

BEN JE KLAAR OM TE ONTDEKKEN WAT JIJ NODIG HEBT? Dan is HET ONTPRIKKEL TRAJECT echt iets voor jou!

Ontprikkel traject product

Ik geloof dat we intuïtief allemaal weten wat we nodig hebben. Dat noemen we ons instinct of onze ware natuur. Maar als wij maar lopen rennen en vliegen, voelen dat niet meer. En dan moet je lichaam gaan schreeuwen om je aandacht. Depressie, burn-out en ziekte zijn de stoptekens van onze ware natuur. Mijn droom brengt een taak met zich mee, jouw aandacht trekken in die RATRACE die jij aan het lopen bent en jouw te laten zien dat het ook anders kan.

Marjolein
Marjolein
Even Voorstellen Ik ben Marjolein de Jong

Intuïtieve Ontprikkelcoach

Met een startende ondernemer als man had mijn leven 10 jaar geleden veel weg van een achtbaan. Ik had veel ballen hoog te houden en moest balanceren tussen een man die net voor zichzelf begonnen was, 3 kinderen en mijn eigen baan. Al snel leerde ik dat ik sterk moest staan, om niet kopje onder te gaan. Mijn doelgerichtheid en analytisch vermogen zorgde dat ik altijd wist welke kant ik op moest en welke stappen nodig waren. Zo hield ik in die turbulente omgeving het stuur zelf in handen. Nu zet ik al mijn ervaring en kwaliteiten in als coach en trainer. Ik help mijn klanten meer rust in hun leven te creëren, zodat zij zelf weer gaan sturen.

“Balanceren is een vaardigheid die je ontwikkelt”
Veel klanten hebben bij aanvang van een traject als doel meer BALANS. Maar balans is geen doel en iets waar je altijd aan mag werken. Balanceren is een vaardigheid die je onder de knie moet krijgen. Zodat je, ook als het leven er weer tussendoor komt, precies weet wat je moet doen om weer terug in balans te komen. Ik geef je  tools om in te zetten als je de balans dreigt te verliezen. Zodat jij continue kunt bijsturen. Zo ontwikkel je, jouw persoonlijke route, zie dat als je gebruiksaanwijzing. Ik help je overzicht te krijgen in je dagelijkse leven. Niet door mijn structuur aan jou op te dringen, maar door je te helpen de ideale structuur te vinden voor jou.

IN 3 STAPPEN ONTPRIKKELEN 

Ontprikkel traject product
 • cactus zand

  Je prikkels in kaart brengen

 • cactus zand

  Je energie managen

 • cactus zand

  JA zeggen tegen jezelf

HIER GA IK JE BIJ HELPEN...

STAP #1

Welke prikkels zijn lastig?

Om te ontdekken welke prikkels lastig zijn zoemen we in op je dagplanning. Zo onderzoek je waar voor jou de overprikkeling ontstaat. Je ontdekt welk zintuig dominant is, maar ook wat de rol van je emoties is. Als je deze stap hebt afgerond weet je hoe je jouw prikkels kunt beperken.

maaike
"De planning die we maakte heeft veel rust gebracht, zodat ik kon herstellen en mijn ongeluk kon accepteren."

Maaike Pistorius

STAP #2

Hoe zorg ik dat mijn batterij niet leegloopt?

Je batterij fluctueert gedurende de dag. In deze stap gaan je onderzoeken waar je batterij van leegloopt, om onnodige weglek van energie te voorkomen. En net zo belangrijk je gaat in kaart brengen hoe jij weer op kunt laden, zowel mentaal als fysiek. Als je deze stap hebt afgerond weet je je batterij kunt peilen en wat je kunt doen om te herstellen.

foto evita
"Ik reflecteer dagelijks op mijn emoties en eigen handelen. Bij heftige situaties staat Marjolein altijd voor me klaar om aanvullende feedback te geven op mijn uitwerking"

Evita van Eelen

STAP #3

JA Zeggen tegen jezelf

Je gaat aan de slag met het beschrijven van je droomleven. Stap voor stap ontdek je wat je nodig hebt om een fijn, gelukkig en gezond leven te hebben. Als je deze stap hebt afgerond weet je wat je moet doen om steeds weer terug in balans te komen. Wat er ook gebeurd in je leven.

foto kim
"Als onderdeel van het traject, doe ik de laptop uit en werk ik niet als de kindjes thuis zijn"

Kim Leegwater

BEN JIJ KLAAR OM JA TE ZEGGEN TEGEN JEZELF ?

Webinar 3 stappen Ontprikkel GroepsTraject (2)

STAP NU IN EN KRIJG OOK

16
10

BEN JE KLAAR OM AllES TE LEREN WAT JE NODIG HEBT OM TE ONTPRIKKELEN?

Dan is het ONTPRIKKEL TRAJECT iets voor jou!

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

STAP NU IN VOOR

1.997,-

STAP NU IN VOOR

5 x 399,-

Betalingen.png
maaike

"Ik ben nu veel relaxter"

"Ik ging gehaast door het leven en was niet in het moment. Ik ben nu veel relaxter en bewuster.
De planning die we maakte heeft veel rust gebracht, zodat ik kon herstellen en mijn ongeluk kon accepteren."

Maaike Pistorius

foto evita

"Door mijn burn-out zet ik mezelf op 1"

"Ik ben een moeilijk starter en blijf veel in mijn hoofd zitten. Door de coaching met Marjolein ontnam ik mijzelf de uitstel mogelijkheid. Ik voel mij veel evenwichtiger en kan beter voor mijzelf opkomen. Ook mijn omgeving merkt dat ik rustiger en positiever ben."

Evita van Eelen

© Marjolein Matters | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring