photowalk18febdeventer.007.vierkant

GRATIS CHALLENGE DE ONTPRIKKEL 3-DAAGSE

Bewuste keuzes maken in plaats van overspoeld worden door het leven.

21-22-23 maart

Tijdens deze 3 daagse challenge, duiken we in het onderwerp overprikkeling en lopen we de 3 stappen door die nodig zijn om tot ontprikkelen te komen. Ontprikkelen is meer dan even wat ME-time inplannen. Ontprikkelen is op ontdekkingstocht gaan in je eigen lijf. Leren voelen wat jouw lijf fluistert, voordat het van overprikkeling alleen nog maar kan schreeuwen.

    • Stap 1: Prikkels Verminderen
    • Stap 2: Energie managen
    • Stap 3: JA zeggen tegen jezelf

Dag 1: Prikkels verminderen

We bespreken wat een prikkel is en maken een reis door ons lichaam, de zintuigen en de emoties. 

Dag 2: Energie managen

We kijken naar jouw batterij. Hoe werkt je batterij en nog belangrijker waar lekt jouw energie weg gedurende de dag.

Dag 3: Ja zeggen tegen jezelf

Vandaag kijken we naar wat er allemaal om je geen gebeurd en hoe je in al die onrust toch voor jezelf kunt kiezen.

photowalk18febdeventer.016.vierkant

Presentatie Marjolein de Jong | Enthousiaste Ordescheppende Ontprikkelcoach 

Ik help je om weer grip te krijgen op je leven. Door je tijd te nemen, door te weten wat nodig is, daarnaar te handelen en door te genieten van het leven kom je weer in balans. 

Doordat ik een tijd zo overprikkeld was, zonder mij daarvan bewust te zijn, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je eigen lijf goed te kennen, om zelf bewuste keuzes te maken. Met mijn jarenlange ervaring in de HR wereld weet ik hoe snel we genegen zijn de nadruk te leggen op wat we niet goed gaat. Terwijl we allemaal talenten hebben. Als we zorgen dat we onze prikkels en emoties goed op orde hebben, kunnen we deze ook echt laten zien en stralen.

Ik geloof dat ieder mens een belangrijke bijdrage heeft te leveren aan de wereld en zijn talenten daarvoor in te zetten. Ik help je graag dit te bereiken.

"Omdat zelfkennis het begin van alle wijsheid is!"

Schrijf je snel in voor de GRATIS challenge

Vul je naam en e-mailadres in om deel te nemen aan de 3-daagse

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij de Ontprikkel 3-daagse. Lees hier meer over in mijn privacybeleid.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

© Marjolein Matters | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring