Ontprikkel Reading

Ontdek/Leer in tijd hoe jij kunt ontprikkelen, zonder je ........

Header basis salespage Mobiel (2)

BEN JE KLAAR OM TE ONTDEKKEN WAT JIJ NODIG HEBT? Dan is DE ONTPRIKKEL READING echt iets voor jou!

16

Staat het huilen je nader dan het lachen?

Je hebt geen tijd om aan jezelf te besteden. Je rent de hele dag van hot naar her voor anderen.

Als je zo doorgaat val je om en kun je voor niemand meer zorgen.

Je hebt een kort lontje en ontploft steeds. Je hoofd zit gewoon te vol om nog goed te kunnen nadenken.

Op deze manier jaag je iedereen tegen je in het harnas.

Het lukt je niet om een moment voor jezelf te nemen. Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden.

Als jij je eigen batterij niet oplaad loopt hij steeds verder leeg.

WIL JE DIT NIET MEER

Ik geloof dat we intuïtief allemaal weten wat we nodig hebben. Dat noemen we ons instinct of onze ware natuur. Maar als wij maar lopen rennen en vliegen, voelen dat niet meer. En dan moet je lichaam gaan schreeuwen om je aandacht. Depressie, burn-out en ziekte zijn de stoptekens van onze ware natuur. Mijn droom brengt een taak met zich mee, jouw aandacht trekken in die RATRACE die jij aan het lopen bent en jouw te laten zien dat het ook anders kan.

Klik op de tekst hierboven en lees verder

I have a dream, that one day:

We human will come back to our true nature

marjolein227.web
Even Voorstellen Ik ben Marjolein de Jong

Intuïtief Ontprikkelcoach

Met een startende ondernemer als man had mijn leven 10 jaar geleden veel weg van een achtbaan. Ik had veel ballen hoog te houden en moest balanceren tussen een man die net voor zichzelf begonnen was, 3 kinderen en mijn eigen baan. Al snel leerde ik dat ik sterk moest staan, om niet kopje onder te gaan. Mijn doelgerichtheid en analytisch vermogen zorgde dat ik altijd wist welke kant ik op moest en welke stappen nodig waren. Zo hield ik in die turbulente omgeving het stuur zelf in handen. Nu zet ik al mijn ervaring en kwaliteiten in als coach en trainer. Ik help mijn klanten meer rust in hun leven te creëren, zodat zij zelf weer gaan sturen.

“Balanceren is een vaardigheid die je ontwikkelt”
Veel klanten hebben bij aanvang van een traject als doel meer BALANS. Maar balans is geen doel en iets waar je altijd aan mag werken. Balanceren is een vaardigheid die je onder de knie moet krijgen. Zodat je, ook als het leven er weer tussendoor komt, precies weet wat je moet doen om weer terug in balans te komen. Ik geef je  tools om in te zetten als je de balans dreigt te verliezen. Zodat jij continue kunt bijsturen. Zo ontwikkel je, jouw persoonlijke route, zie dat als je gebruiksaanwijzing. Ik help je overzicht te krijgen in je dagelijkse leven. Niet door mijn structuur aan jou op te dringen, maar door je te helpen de ideale structuur te vinden voor jou.

HIER GA IK JE BIJ HELPEN......

IN 3 STAPPEN ONTPRIKKELEN 

Ontwerp zonder titel (14)

STAP 1

Prikkels Verminderen

Om te ontdekken welke prikkels lastig zijn zoemen we in op je dagplanning. Zo onderzoek je waar voor jou de overprikkeling ontstaat. Je ontdekt welk zintuig dominant is, maar ook wat de rol van je emoties is. Als je deze stap hebt afgerond weet je hoe je jouw prikkels kunt beperken.

Ontwerp zonder titel (15)

STAP 2

Energie Managen

Je batterij fluctueert gedurende de dag. In deze stap gaan je onderzoeken waar je batterij van leegloopt, om onnodige weglek van energie te voorkomen. En hoe jij weer op kunt laden. Als je deze stap hebt afgerond weet je je batterij kunt peilen en wat je kunt doen om te herstellen.

Ontwerp zonder titel (16)

STAP 3

JA zeggen tegen jezelf

Je gaat aan de slag met het beschrijven van je droomleven. Stap voor stap ontdek je wat je nodig hebt om een fijn, gelukkig en gezond leven te hebben. Als je deze stap hebt afgerond weet je wat je moet doen om steeds weer terug in balans te komen. Wat er ook gebeurd in je leven.

WAT GAAT DE ONTPRIKKEL READING JE BRENGEN?

marjolein020.web

De ontprikkel reading geeft je inzicht in je blokkades op het gebied van ontprikkelen. Vaak weet je heel goed wat je moet doen om te ontprikkelen, maar houdt iets je tegen. Met een kaartlegging kun je dat heel mooi naar boven krijgen. Het is magisch hoe altijd de juiste kaarten verschijnen en hoe duidelijk de boodschappen zijn. We starten de reading met een afgestemde visualisatie, zodat jij je volledig kunt openstellen om deze boodschappen te ontvangen en te integreren.

Als laatste kaart trek ik een kaart die staat voor je eerste stap, zodat je ook meteen aan de slag kunt met de praktische tips die ik je meegeef. De reading is een perfect steuntje in de rug het ontprikkelen en voor jezelf zorgen weer op te pakken. De reading geeft je de inzichten die je nodig hebt om nu ook echt te gaan ontprikkelen. Omdat je nu begrijpt waarom het niet lukt en je een andere keuze kunt maken.

Deze reading is perfect voor jou als je ervaart dat het leven te druk is, teveel is en je daardoor geen fijne balans meer hebt. Als het anders wil doen en op de eerste plaats goed voor jezelf wil zorgen.

WAT GA JE DOEN TIJDENS DE ONTPRIKKEL READING?

Voorafgaand aan de reading vraag ik je aan te geven waar je op het gebied van ontprikkelen het meeste last van hebt en waar je graag inzicht over wilt ontvangen. Voorafgaand aan de reading tune ik bij je in, om te voelen waar ik aandacht aan mag geven. Ik start de reading altijd met een visualisatie om je te helpen jezelf op te stellen voor de boodschappen die jij mag ontvangen en je intentie helder te zetten. Tijdens deze visualisatie ondersteun ik je energetisch, om de blokkades die ik waarneem te doorbreken.

Tijdens de reading gebruik ik een speciaal ontwikkelt legpatroon om alle onderbewuste patronen naar boven te krijgen. Ik bespreek de kaarten 1 voor 1 met je en laat je de booschappen van de kaarten doorvoelen. We nemen hier ruim de tijd voor. De laatste kaart die we bespreken staat voor de eerste stap, zodat ik je ook direct concrete tips kan geven om mee aan de slag te gaan.

Na afloop van de reading maak ik een kort verslag. In het verslag staat een samenvatting van je uitdaging en het inzicht dat je wilt ontvangen, een afgestemde boodschap, het legpatroon en de vragen van de reading, een korte beschrijving van alle kaarten, de conclusie, de tips en een foto van jouw kaarten. Zo heb je een fijn naslagwerk, om later nog op terug te kijken.

marjolein151.web
Webinar 3 stappen Ontprikkel GroepsTraject (1)

STAP NU IN JE KRIJGT DEZE BONUSSEN

16
10

BEN JE KLAAR OM AllES TE LEREN WAT JE NODIG HEBT OM TE ONTPRIKKELEN?

Dan is het ONTPRIKKEL TRAJECT iets voor jou!

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

STAP NU IN VOOR

1.777,-

STAP NU IN VOOR

5 x 377,-

Betalingen.png
maaike

"Ik ben nu veel relaxter"

"Ik ging gehaast door het leven en was niet in het moment. Ik ben nu veel relaxter en bewuster.
De planning die we maakte heeft veel rust gebracht, zodat ik kon herstellen en mijn ongeluk kon accepteren."

Maaike Pistorius

foto evita

"Door mijn burn-out zet ik mezelf op 1"

"Ik ben een moeilijk starter en blijf veel in mijn hoofd zitten. Door de coaching met Marjolein ontnam ik mijzelf de uitstel mogelijkheid. Ik voel mij veel evenwichtiger en kan beter voor mijzelf opkomen. Ook mijn omgeving merkt dat ik rustiger en positiever ben."

Evita van Eelen

© Marjolein Matters | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring