Branding foto

  GRATIS MASTERCLASS In 5 stappen ontprikkelen

Ontdek hoe je prikkels beter reguleert, zonder uren tijd voor jezelf in te plannen EN zonder overal nee tegen te zeggen.

IN DEZE MASTERCLASS

    • Leer ik jou wat inwendige en uitwendige prikkels zijn en hoe ze overprikkeling veroorzaken. Veel mensen herkennen overprikkeling te laat en kunnen dan niet meer bijsturen.
    • Krijg je inzicht in hoe prikkels jou belasten en hoe je hierin andere keuzes kunt maken. Weten hoe het voor jou werkt, is de eerste stap, om te ontdekken wat jou helpt en wat niet.
    • Leg ik je uit waarom emoties zinvol zijn en kom je erachter wat de relatie tussen emotie en overprikkeling is. Op een goede manier omgaan met je emoties zorgt dat jezelf niet de grootste bron van je overprikkeling wordt.
    • Krijg je inzicht hoe het kennen van je grenzen, grenzen aangeven en een betere weekplanning je kunnen helpen om overprikkeling te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen.
    • En nog veel, veel meer

Prikkels

Weten welke prikkels
er zijn en waar jij het
meeste last van hebt.

Kiezen

Je kunt niet alles doen,
zeker niet voor iedereen.
Hoe maak je keuzes?

Grenzen

Hoe herken je jouw
grenzen? Wat zie als
je erover heen gaat?

Emoties

Weten wat de functie
van emoties is en hoe
je er goed mee omgaat.

Planning

Een goede balans
krijg je door een
goede planning maken. 

Foto over mij

PRESENTATIE
Marjolein de Jong | Enthousiaste Ordescheppende Ontprikkelcoach 

Ik help je om het stuur van je leven weer in handen te nemen. Door je tijd te nemen, door te weten wat nodig is, daarnaar te handelen en door te genieten van het leven kom je weer in balans en sta je in je kracht.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je eigen systeem goed te kennen, om weer zelf te sturen. Met mijn jarenlange ervaring in de HR wereld weet ik hoe snel we genegen zijn de nadruk te leggen op wat we niet kunnen. Terwijl we allemaal onze kwaliteiten hebben. Als we zorgen dat we onze prikkels en emoties goed op orde hebben, kunnen we deze ook echt laten zien.

Ik geloof dat ieder mens in staat is om in zijn kracht te staan en te leven. Ik help je graag dit te bereiken.

"Omdat zelfkennis het begin van alle wijsheid is!"

Schrijf je snel in voor de gratis masterclass

© Marjolein Matters | Algemene VoorwaardenPrivacyverklaring