START NU MET DE ONTPRIKKELMAAND:

Voor drukbezette ondrnemende vrouwen die meer rust willen 

Ontdek in 1 maand hoe je minder gespannen bent en tijd voor jezelf vrijmaakt. 
Je kunt nu meteen starten

HERKEN JE DIT?

 • Je bent de beperkende maatregelen van de lockdown beu. De kinderen zijn om de haverklap thuis van school. Het is lastig jezelf goed op te laden. Je weet niet meer hoe je door deze periode moet komen zonder steeds te ontploffen.
 • Je hebt geen tijd om aan jezelf te besteden. Je staat altijd klaar voor anderen. Als je zo doorgaat val je vroeg of laat om en kun je voor niemand meer zorgen.
 • Het lukt je niet voorgenomen pauzes te nemen. Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden. Maar vergeet niet als de bal "IK" valt, ook de rest zal vallen.
 • Je hebt een kort lontje en ontploft steeds. Je hoofd zit gewoon te vol om nog goed te kunnen nadenken. Als je zo doorgaat jaag je het hele gezin tegen je in het harnas.

JE BENT HIER ECHT NIET ALLEEN IN

Of mijn klanten nu deelnemen aan de ontprikkelmaand, een 3 maanden of jaartraject, ik zie steeds terugkomen, dat zichzelf niet op de eerste plaats zetten.

En dat is helemaal niet zo gek, want om jezelf op de eerste plaats te zetten, moet je wel eerst weten wat je wil en vooral ook wat je NIET wil. En als je dat dan weet, dan moet je ook nog de discipline hebben je aan je eigen “regels” te houden. Jezelf dus op 1, en niet de ander. Er is maar 1 iemand die bepaald of jij tijd vrijmaakt voor jezelf, ook als je denk dat je daar echt geen tijd voor hebt. Juist in deze tijd waarin anderen verantwoordelijkheden op jouw bord willen schuiven.

Speciaal voor jou, als drukbezette ouder, heb ik deze korte training ontwikkeld.

BEN JE KLAAR VOOR MEER RUST IN JE DAGELIJKSE LEVEN? Dan is de ontprikkelmaand echt iets voor jou!

4

Thuis vanuit je luie stoel meer rust creëren in je dagelijkse leven? De ontprikkelmaand is een online training met 5 uur live begeleiding voor een toegankelijke prijs. In deze maand ontdek je wat de invloed van prikkels, emoties, grenzen en kaders zijn en gaan we oefenen met praktische tools om meer orde te scheppen in je dagelijkse leven. Je duikt helemaal in je eigen planning en stelt jezelf kritische vragen. We gaan ontdekken wat jij nodig hebt om een fijn, rustig en gelukkig leven te leiden, onder alle omstandigheden. Zodat jij jouw gebruiksaanwijzing kunt samenstellen en weet wat je moet doen om je balans te herstellen.

foto kim

"Actie in de taxi"

"Ik ben blij dat ik mee doe aan de ontprikkelmaand. Je gaat gelijk aan de slag. Verdiepen in situaties die eerder zijn voorgekomen. Mega verhelderend"

Kim Leegwater / Eigenaar Kim2Organize

foto cindy

"Alle emoties mogen er zijn"

"De handvatten die Marjolein mij gaf in deze training, pas ik nog steeds dagelijks toe in mijn gezin."

Cindy van Dommelen / Eigenaar Virtual Stars

IMG_7044

Even Voorstellen Ik ben Marjolein de Jong

Enthousiaste Ordescheppende Ontprikkelcoach

Met een startende ondernemer als man had mijn leven 10 jaar geleden veel weg van een achtbaan. Ik had veel ballen hoog te houden en moest balanceren tussen een man die net voor zichzelf begonnen was, 3 kinderen en mijn eigen baan. Al snel leerde ik dat ik sterk moest staan, om niet kopje onder te gaan. Mijn doelgerichtheid en analytisch vermogen zorgde dat ik altijd wist welke kant ik op moest en welke stappen nodig waren. Zo hield ik in die turbulente omgeving het stuur zelf in handen. Nu zet ik al mijn ervaring en kwaliteiten in als coach en trainer. Ik help mijn klanten meer rust in hun leven te creëren, zodat zij zelf weer gaan sturen.

“Balanceren is een vaardigheid die je ontwikkelt”
Veel klanten hebben bij aanvang van een traject als doel meer BALANS. Maar balans is geen doel en iets waar je altijd aan mag werken. Balanceren is een vaardigheid die je onder de knie moet krijgen. Zodat je, ook als het leven er weer tussendoor komt, precies weet wat je moet doen om weer terug in balans te komen. Ik geef je  tools om in te zetten als je de balans dreigt te verliezen. Zodat jij continue kunt bijsturen. Zo ontwikkel je, jouw persoonlijke route, zie dat als je gebruiksaanwijzing. Ik help je overzicht te krijgen in je dagelijkse leven. Niet door mijn structuur aan jou op te dringen, maar door je te helpen de ideale structuur te vinden voor jou.

KENNIS ZORGT VOOR ZELFKENNIS. PRAKTISCHE TOOLS EN OEFENINGEN ZORGEN VOOR INTEGREREN VAN KENNIS EN VERANKEREN VAN NIEUW GEDRAG.

 • VIDEO'S

  Video opnames van de online trainingen en coachsessies zijn de hele maand beschikbaar in de academie. 

 • AUDIO'S

  Audio opnames van de trainingen en coachcalls zijn beschikbaar in de academie. 

 • WERKBOEKEN

  Praktische werkboeken met alle opdrachten en belangrijkste informatie uit de online training.

 • E-MAIL

  Persoonlijke feedback en aanmoediging via mail. 

HIER GA IK JE BIJ HELPEN...

MODULE #1

JEZELF OP 1 !

Deze module gaan we aan de slag met overprikkeling verminderen en meer rust creëren. We kijken niet alleen naar jou, maar ook hoe je dit organiseert in combinatie met je gezin en werk. We oefenen met kiezen voor jezelf. Wat moet jij nu echt doen?

foto kim
"Als onderdeel van de ontprikkelmaand, doe ik de laptop uit en werk ik niet als de kindjes thuis zijn"

Kim Leegwater / Eigenaar Kim2organize

MODULE #2

OMGAAN MET EMOTIES

Deze module gaan we aan de slag met negatieve emoties. Welke rollen nemen we aan als we in negatieve emoties zitten en hoe kunnen we overstappen naar een positieve emotie. 

Logo-zwart-en-schaduw-zonder-achtergrond-0021
"Ik heb nu een tool die ik steeds opnieuw kan toepassen om uit de drama emoties te komen"

Anoniem

COACHSESSIES

Praktijkvragen bespreken en stappenplannen maken

In de 2 groeps coachsessies, gaan we in op situaties waar je tegenaan loopt in jouw dagelijkse praktijk. Ook krijg je feedback op je leerdoelen en het stappenplan dat je maakt om daar te komen. 

lia
"Vragen tijdens de groepscoachings waren herkenbaar. Fijn om te merken dat anderen met dezelfde problemen worstelen. Je leert van elkaar"

Lia Seebregts

BEN JIJ KLAAR VOOR RUST IN DE DAGELIJKSE LEVEN?

Overview OM afb

Je start met de 2 masterclasses prikkels en emoties. Daarna stel je je doel op voor de komende 3 maanden. De trainingen en coachsessies zijn verspreid over de maand. De rest van de tijd werk je aan de opdrachten. Jij bepaald hoeveel tijd je daaraan besteed en wanneer je dat doet. Je hebt twee maanden toegang tot de online leeromgeving. Vragen kun je stellen via de mail en daar ontvang je persoonlijke feedback op. Ik ben er twee maanden om je aan te moedigen om nu echt stappen te zetten en meer rust te creëren in je dagelijkse leven. Juist nu er zoveel extra van je gevraagd wordt als ouder.


Deelname
Ontprikkelmaand

STAP NU IN VOOR

€ 149,-


Combideal Ontprikkelmaand
+ 1-op-1 coachingsessie

STAP NU IN VOOR

€ 219,-


Combideal Ontprikkelmaand +
1-op- 1 traject

STAP NU IN VOOR

€ 499,-

STAP VANDAAG IN EN KRIJG OOK...

masterclass

BONUS 1

MASTERCLASS PRIKKELS EN EMOTIES

Deze twee masterclasses zijn alleen on demand te volgen als je deelneemt aan de ontprikkelmaand. Je kunt meteen met deze masterclasses en bijbehorende werkbladen aan de slag. Doe dit in ieder geval voordat we starten met het programma.

(t.w.v. € 25,-)

BONUS 2

E-BOOK AFFIRMATIES

Een E-book vol met affirmaties om je beperkende gedachten te lijf te gaan en stappen te zetten naar een positieve mindset.

(t.w.v. € 25,-)

affirmaties met rand
werkboek rand

BONUS 3

GEPRINT EN INGEBONDEN WERKBOEK

Je ontvangt het volledige werkboek voor de ontprikkelmaand geprint en ingebonden thuis. Zo heb je altijd een naslagwerk bij de hand, met alle opdrachten en handouts van de ontprikkelmaand.

(t.w.v. € 25,-)

foto kim

"Actie in de taxi"

"Ik ben blij dat ik mee doe aan de ontprikkelmaand. Je gaat gelijk aan de slag. Verdiepen in situaties die eerder zijn voorgekomen. Mega verhelderend"

Kim Leegwater / Eigenaar Kim2Organize

foto cindy

"Alle emoties mogen er zijn"

"De handvatten die Marjolein mij gaf in deze training, pas ik nog steeds dagelijks toe in mijn gezin."

Cindy van Dommelen / Eigenaar Virtual Stars

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

START VANDAAG MET ONTPRIKKELEN!

Overview OM afb


Deelname
Ontprikkelmaand

STAP NU IN VOOR

€ 149,-


Combideal Ontprikkelmaand
+ 1-op-1 coachingsessie

STAP NU IN VOOR

€ 219,-


Combideal Ontprikkelmaand +
1-op- 1 traject

STAP NU IN VOOR

€ 499,-

Wat krijg je?

Wat krijg je?

Wat krijg je?

Betalingen.png

© Marjolein Matters | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring